2 daagse citytrip Mechelen - de stad van de Maneblussers - verblijf in een uniek 4* hotel, inclusief ontbijt

89

Uw arrangement voor 1 persoon:

  • 2 dagen / 1 nacht in een het 4* Martin's Patershof
  • Verblijf in een 2 persoonskamerl
  • Heerlijk ontbijt buffet met koude en warme gerechten
  • Kinderen tot 11 jaar verblijven gratis in de kamer van de ouders (op aanvraag)
  • Gratis Wifi
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om één extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte geldig t.m.t 1 december 2018 en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Niet geldig tijdens Kerst en nieuw.

Voor informatie over beschikbaarheden of extra opties dient u, na ontvangst van u voucher, contact op te nemen met de partner.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25- administratiekosten Biedmee.be
  • Toeristenbelasting ter plaatse te betalen

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Single supplement van €55,-

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Martin's Patershof ****

Martin's Patershof biedt gratis WiFi, ligt midden in het historische centrum van Mechelen en beschikt over unieke accommodaties in een voormalige kerk. Brussel en Antwerpen zijn met de trein in 30 minuten te bereiken vanaf het station van Mechelen, dat zich op 1 km afstand bevindt.

De stijlvolle kamers combineren originele elementen met modern design. Ze zijn voorzien van een minibar en hebben een eigen badkamer.

Martin's Patershof verzorgt elke ochtend een gezond ontbijtbuffet inclusief een glas cava, dat geserveerd wordt in het indrukwekkende koor van het oude kerkgebouw. Martin's Bar schenkt een uitgebreide selectie Belgisch bier, cocktails en whisky's.

Dankzij de 24-uursreceptie kunt u de stad en de omgeving op uw gemak verkennen en komen en gaan wanneer u wilt.

Contactgegevens hotel:

Martin's Patershof
Karmelietenstraat 4, 2800 Mechelen

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher per mail. Via deze voucher kunt u contact opnemen met het desbetreffende partner om een reservering te maken.