3 daagse Citytrip naar Kopenhagen, altijd wat te beleven op het gebied van gastronomie, design en shoppen. (incl. vlucht)

159

Uw arrangement voor 1 persoon (op basis van een tweepersoonskamer):

  • 2 overnachtingen in een standaard tweepersoonskamer in het 3* hotel Copenhagen Star (of gelijkwaardig)
  • Vlucht heen en terug: Charleroi - Kopenhagen
  • 10 kg handbagage per persoon
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal extra vouchers aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Data:

Deze waardebon kan ingeruild voor vertrek op:

  • Dagelijks tussen 10/09 en 30/11 2018, met uitzonderling van feestdagen en officiële vakantiedagen

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • €25 Administratiekosten Biedmee.be
  • Weekendtoeslag van 20€ per persoon
  • Indien boeking voor 1 persoon: €40 supplement per nacht

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Meer dan 10kg bagage per persoon? zie 'Meer informatie'

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten". In geval het hotel volboekt is voor de gewenste periode, zal een alternatief, gelijkwaardig hotel voorgesteld worden.

hotel Copenhagen Star ***:

Dit hotel ligt op 100 meter van het centraal station van Kopenhagen. Alle kamers beschikken over een eigen badkamer en een 32-inch led-tv met internationale kanalen. Gratis razendsnel WiFi is inbegrepen.

In het Copenhagen Star Hotel kunt u genieten van een drankje op de aangename binnenplaats. Het populaire ontbijtbuffet wordt elke ochtend in de lounge geserveerd.

De beroemde Tuinen van Tivoli bevinden zich op slechts 5 minuten lopen van het Copenhagen Star Hotel. De belangrijkst straat van Kopenhagen, Strøget, en het Raadhuisplein vindt u 800 meter verderop.

Contactgegevens hotel:

Colbjørnsensgade 13, Vesterbro, 1652 Kopenhagen, Denemarken

Bagagekosten

Wanneer je meer bagage wil meenemen dan enkel de max 10kg handbagage, raden we je aan dat vooraf bij te boeken. Neem daarvoor contact op met de reisaanbieder (na betaling van de veiling). Die geeft je verdere betalingsinstructies. De kosten voor 15 kilo ruimbagage bedragen tussen de € 15,- en € 50,- per stuk, voor 20 kilo ruimbagage betaal je tussen de € 20,- en € 70,- per stuk, zowel te betalen voor de heenreis als voor de terugreis. Let op: Doe je dat op de luchthaven zelf, dan worden hoge kosten aangerekend.

Deze waardebon kan ingeruild worden op:

Deze waardebon kan ingeruild voor vertrek op:

  • Dagelijks tussen 10/09 en 30/11 2018, met uitzonderling van feestdagen en officiële vakantiedagen

Dit alles op basis van beschikbaarheid, in overleg met de aanbieder. Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren bij de aanbieder van dit arrangement. Voor informatie over extra opties dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met de de aanbieder.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.