2 dagen Kopenhagen incl. ontbijt vanaf €69 (2 pers.)

69

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 1 overnachting voor 2 personen in een comfortabele 2-persoonskamer
  • All-you-can-eat ontbijt
  • Waardebon is geldig in één van de A&O Hotels
  • Max. 2 kinderen tot hun 18e verjaardag overnachten bijkomend gratis op een familiekamer

Data:

Dit aanbod is 3 jaar geldig en uiteraard zijn boekingen afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Waardebonnen kunnen op aanvraag gecombineerd worden.
Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 10- administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Van 6 tot tot 18 jaar betalen de 2 extra kinderen op de kamer €3,00 per ontbijt. Kinderen jongeren dan 3 zijn gratis.
  • Honden op aanvraag toegestaan ( € 5,00 per dag).

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

A&O-hotels

De in 2000 opgerichte A&O-hotels zijn voor prijsbewuste stedenreizigers al meer dan tien jaar de meest centraal gelegen en goedkoopste keuze in Aken, Berlijn, Dortmund, Dresden, Düsseldorf, Frankfurt, Graz, Hamburg, Karlsruhe, Keulen, Leipzig, Neurenberg, München, Praag, Weimar en Wenen. De innovatieve combinatie van hotel en hostel onder één dak biedt de klanten een grote keuze uit verschillende soorten kamers en heeft voor iedere beurs wat wils. A&O-hotels zijn daarom populair bij allerlei soorten klanten, van backpackers, alleenreizenden, gezinnen en zakenlieden tot groepen. Ze combineren modern ingerichte kamers met een centrale ligging tegen zeer eerlijke prijzen. Bij A&O vindt u in elke stad dezelfde standaard.
Via deze link vind je een lijst van alle A&O hotels waarvoor je deze waardebon kan gebruiken.

A&O Kopenhagen

Het A&O Hotel en Hostel Kopenhagen, midden in het centrum van de vrolijke hoofd- en havenstad van Denemarken, biedt ideale overnachtingsmogelijkheden. De gezellige stad heeft overigens nog het een en ander te bieden! De flair van de hoofdstad ervaart u het beste in de vroegere handelshaven ‘Nyhavn', waar ooit schepen uit de hele wereld aanlegden. Hier kunt u genieten van heerlijk eten en voortreffelijke jazz! Er zijn maar weinig plekken aan de Oostzee waar u zo kunt genieten van de frisse zeelucht als op de ‘Langelinie’ oeverpromenade. De kleine zeemeermin wacht al op u! Kopenhagen heeft ook een naam te verliezen als modehoofdstad van Scandinavië. In de talrijke winkelstraatjes van het prachtige oude centrum vindt u tal van trendy winkels. De Strøget is het grootste en oudste voetgangersdomein van Europa. In kasteel Amalienborg gaat het er vorstelijk aan toe. De dagelijkse wisseling van de wacht om 12:00 uur mag u niet missen! En voor wie dit nog niet genoeg pronk en praal is, moet zeker de kastelen Christiansborg en Rosenborg bezoeken. Alle paleizen liggen midden in de stad. - always best price on aohostels.com

Contactgegevens hotel:

A&O Hotel Kopenhagen
Tagensvej 135-137
2200 København, Denemarken
email: booking@aohostels.com

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze voucher kunt u contact opnemen met Biedmee.be om een reservering te maken.