6 dagen genieten van een romantische vakantie op Lake Ledro met jacuzzi en diner bij kaarslicht

449

Uw arrangement voor 2 volwassenen:

 • 5 x Overnachting in een mooie tweepersoonskamer
 • Ontbijt van het rijke gastronomische buffet
 • 1x romantisch diner bij kaarslicht & 1x 3-gangen verwenmenu met saladebuffet en vers fruit
 • Gratis gebruik van het eigen zwembad Alpensee met verwarmde jacuzzi (mei tot september)
 • Gratis gebruik van ligstoelen en ligbedden
 • Gratis gebruik van mountainbikes
 • Gratis gebruik van nordic walking-stokken
 • Inclusief Wi-Fi-toegang
 • Laat uitchecken (tot 15:00 uur indien beschikbaar)

Data:

Arrangement te reserveren tot 21.02.2020 (met uitzondering van juli). Reservatie mogelijk op basis van beschikbaarheid. Ter plaatse dient nog Kurtaxe (toeristenbelasting) betaald te worden.

Exclusieve (verplichte) kosten:

 • € 25,- administratiekosten Biedmee.be
 • ter plaatse dient nog Kurtaxe (toeristenbelasting) betaald te worden

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Garden (beoordeling 9/10):

Hotel Garden bevindt zich vlak bij een charmant meer in de Ledro-vallei. Het wordt omgeven door een prachtig, ongerept park en de bergen van Trentino. Parkeergelegenheid en WiFi zijn gratis.

De kamers zijn ruim en hebben een eigen badkamer met een bad of douche. Appartementen met eigen kookgelegenheid zijn beschikbaar in een nabijgelegen gebouw.

In de tuin vindt u een zonneterras en een ruim zwembad. U kunt bij het hotel gratis mountainbikes gebruiken, en er is gratis opslagruimte voor fietsen en surfplanken beschikbaar.

Het restaurant van het Garden Hotel serveert klassieke Italiaanse gerechten en lokale specialiteiten. In de bar kunt u terecht voor drankjes en snacks, en het ontbijt is een gevarieerd buffet.

Ledro Meer:

Het Ledromeer is het "kleine broertje" van het beroemde Gardameer.

Hier heb je recreatie en entertainment op hetzelfde moment. Geniet van het rustige verblijf aan het Ledromeer en de nabijheid van het levendige "toeristische favoriete Gardameer".

De Ledro-vallei biedt een veelheid aan mogelijkheden. Iedereen vindt hier de juiste sport. Wil je paragliden, tennissen en jeu de boules spelen? Ga zwemmen, paardrijden, mountainbiken of nordic walking, rolschaatsen of zeilen in het meer van het hotel of in het buitenzwembad? Of liever duiken, wandelen, vissen, kanoën of fietsen? En als u geen zin heeft om te sporten ... breng uw dagen door met uitzicht op het water of ga winkelen!

Contactgegevens hotel:

Adres hotel:
Hotel Garden
Anschrift
Street Via Vittoria, 6, 38067 Ledro
Website www.gardenledro.it

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een waardebon van de door u gewonnen veiling per email. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).