3 dagen aan het Lago Maggiore in een 4* designhotel (2pers.)

133

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer
  • 2 keer uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis gebruik van het verwarmde overdekte zwembad
  • Gratis gebruik van de whirlpool
  • Gratis gebruik van de mountainbikes
  • Late check-out (indien mogelijk en op aanvraag)

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte 1 jaar geldig en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Tussen februari en april en gedurende alle italiaanse feestdagen en “ponti” die niet in deze periode vallen, is er een supplement van € 25,00 per kamer per nacht te betalen, direct in het hotel bij vertrek.

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25- administratiekosten Vakantie.be

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Valgrande:

Hotel Valgrande is gelegen in het stadje Vogogna, een belangrijk centrum dat in de Middeleeuwen hoofdstad was van de Valle d’Ossola Inferiore. Het hotel beschikt over een Wellness center met zwembad en hammam. Het interieur wordt getekend door een modern design en er is een perfecte service. In 2008 en 2009 heeft dit hotel de erkenning “de beste kamer” ontvangen van Touring Club Italia.

Contactgegevens hotel:

Hotel Valgrande
Via Nazionale Dresio 241
28805 Vogogna VB
Italië
Tel: 0039(0)324/842604

Omgeving:

Een onvergetelijk uitstapje is het treintje naar Locarno, die van het station van Domodossola vertrekt en door de wondermooie Valle Vigezzo reist, met aankomst in Locarno in Zwitserland, een rijke stad op cultureel en artistiek gebied. Een andere aanrader is een excursie naar het berggebied Macugnaga,waar je de Monte Rosa (4365 mt hoog) kunt vinden, bereikbaar met kabelbaan of te voet.

En wat te zeggen van de prachtige waterval van de rivier Toce? Deze waterval van wel 142 mt., maakt van de Toce een uniek exemplaar in Italie, om dan verder door te stromen tot de lagere gebieden. In de buurt van de waterval vindt u een langlaufgebied en meerdere wandelpaden die u de ongelofelijk mooie uitzichten over de Alpen laten ontdekken. Domodossola is de dichtsbijzijnde stad, ideaal om een dag door te brengen met shopping, vooral op zaterdagochtend wanneer er markt is.

Gedurende de kerstperiode, kunt u de verschillende dorpjes rondom Vogogna en natuurlijk de kerstmarkten bezoeken. Voor de sportliefhebbers zijn er meer dan genoeg mogelijkheden: skiën, langlaufen, fietsen met de mountainbikes, wandelen, bergklimmen, paragliding, vissen, paardrijden, go-cart rijden en kayak. Kortom, meer dan genoeg keuze! Het enige wat u nu nog ontbreekt is reserveren en direct vertrekken richting Vogogna!

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een waardebon van de door u gewonnen veiling per email. De waardebon wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze waardebon kunt u contact opnemen met de desbetreffende partner om een reservering te maken.