Ontspannen en relaxen in het Zwarte Woud, 6 dagen, 2 pers.

449

Uw arrangement voor 2 personen:

 • Een fles mineraalwater en fruit op uw kamer
 • 5 x overnachting in een 2-persoonskamer
 • 5 x uitgebreid ontbijtbuffet met specialiteiten van het Zwarte Woud
 • 5 x 4-gangen menu voor 2 personen of een belevenisbuffet in het buffetrestaurant (Shuttle-bus incl.)
 • Op dinsdag een bezoek aan een hamrokerij met spekproeverij
 • Gratis gebruik van Wifi en Sky-tv
 • Gratis koffie en thee aan de 24h-bars
 • Gratis gebruik van de wellness faciliteiten incl. gebruik van badjassen tijdens uw verblijf
 • Gratis openbaar vervoer in het hele Zwarte Woud
 • Gratis parkeren bij het hotel

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte 3 jaar geldig en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). De aankomst is steeds zondag, het vertrek vrijdag.

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

 • € 25- administratiekosten Biedmee.be
 • Toeristenbelasting € 1,30 p.p.p.d., bij aankomst te voldoen.

Exclusieve (optionele) kosten:

 • Honden: 15€ per hond per nacht
 • Toeristenbelasting € 1,30 p.p.p.d., bij aankomst te voldoen.

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Waldachtal

Het 3 *** + hotel Waldachtal heeft meer dan 65 ruime kamers in Zwarte Woud stijl. Alle kamers zijn voorzien van satelliet-tv, Sky-tv, draadloos internet, kluis, verduisteringsmogelijkheid, balkon, bureau, zitmogelijkheden, klok-radio en internettoegang. De badkamer is voorzien van een haardroger en een opmaakspiegel. Op de gang is er een mogelijkheid voor het maken van koffie / thee. Het ontbijtbuffet zal u met regionale gerechten, ontbijtgranen, vers geperst sinaasappelsap, koffie, thee en individueel bereide eiergerechten en een landelijk dagblad inspireren. Het Restaurant is in een knusse Zwarte Woud stijl met een prachtig zonneterras gehouden. Laat uzelf met lokale specialiteiten en internationale gerechten rondom verwennen. In het Buffet Restaurant ervaart u een verscheidenheid aan themabuffetten en speciale avonden (Amerikaans ontbijt, Zwarte Woud Buffet, enz.). Het prachtige Wellnesslandschap nodigt u voor een Zwarte Woudsauna, een infrarood cabine met lichttherapie, fitness hoek en een belevenisdouche uit.

Het Zwarte Woud is het grootste wandelgebied van Duitsland. Geniet van het landschap van het Zwarte Woud en laat uw energie in de stilte van het bos opladen. In de gezellige plaats Lützenhardt ligt het hotel direct aan het beek, langs weiden en dennenbossen. Een wellness-bos, een Bijbel-avontuurpad en een gezondheidspad nodigen u uit om de buurt rond het hotel te verkennen. U kunt ook sportief in het Waldachtal onderweg zijn: bv. per fiets, te voet, per mountainbike of E-Bike met ingebouwde impuls (huur-service op locatie)!

Contactgegevens hotel:

Hotel Waldachtal
Willi-König-Str.25
72178 Waldachtal
Duitsland
Tel. +49 (0) 7443 / 240 77 0

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).