4 dagen natuur en wellness aan de Moezel incl. ontbijt (2 pers.)

189

Uw arrangement voor 2 personen:

 • 3 overnachtingen in een standaard-tweepersoonskamer (hoofd- of bijgebouw)
 • Kinderen tot 12 jaar slapen gratis bij de ouders in bed
 • 3 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • Gratis gebruik van de sauna (17 – 22 uur of op afspraak)
 • Gratis badjas tijdens uw verblijf
 • Gratis wifi
 • Donderdags: begeleide wandeling (weerafhankelijk)
 • Gratis huurfietsen (indien beschikbaar)
 • korting op entrée in de Vulkaneifel-Therme

Data:

Deze waardebon is 1 jaar geldig en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Niet geldig tijdens evenementen.

Exclusieve (verplichte) kosten:

 • € 25,- administratiekosten Biedmee.be
 • Toeristen belasting

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Ostermann ***

De klassiek-moderne tweepersoonskamers hebben een oppervlakte van 20 tot 25 m² en zijn voorzien van wifi, flatscreen televisie en een badkamer met douche en wc. De beautyfarm is tot ver over de grenzen van de omgeving bekend en heeft een groot aantal stamgasten. De orientaalse wellnessafdeling is voorzien van sauna, rasul, solair-med, soft packs en u kunt van een romantisch „Kaiserbad“ genieten.

De Vulkaneifel-Therme in het traditionele kuurplaatsje Bad Bertrich verwent u met 32° natuurlijke warmte. Dit thermaalbad is met Karlsbad de enigste gecertifiteerde Glaubersalztherme in heel Europa. Of als bad- of drankkuur, de helende successen van de Therme zijn herkend. De Therme ligt in de directe omgeving van het hotel.

In de bergen en heuvels van Bad Bertrich zijn er meer dan 100 jaar oude wandelpaden te vinden. Indrukkwekkend zijn de talrijke watervallen, grotten en bruggen uit het stenen tijdperk, die op de 70 km gemarkeerden wandelpaden te ontdekken zijn. Een hoogtepunt is de Hohenzollern- en de Bismarktoren. Van hieruit heeft u een prachtige uitzicht op Bad Bertrich en het Üßbachtal. Het Parkhotel Bad Bertrich en zijn team zorgen voor een onvergetelijk verblijf en laten u de hektiek van het alledaagse leven vergeten.

Adres Parkhotel Bad Bertrich:

Kurfürstenstraße 34, 56864 Bad Bertrich, Duitsland

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen waardebon per mail. De waardebon wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).

Via deze waardebon kunt u contact opnemen met de reservatie afdeling van Biedmee.be om een reservering te maken.