8 dagen in het 3* Balaia Sol Holiday Club, Portugal - Algarve, inclusief vlucht - vertrek in juni (beoordeling 8/10)

309

Uw arrangement voor 1 persoon (op basis van een studio):

 • 8 dagen, 7 nachten in het 3* Balaia Sol Holiday Club (beoordeling 8/10)
 • Verblijf in een standaard studio
 • Vlucht heen en terug: Charleroi - Faro
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal extra vouchers aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op volgende data in 2019:
 • 05, 06, 10, 11, 12, 13, 14, 17, 19, 20, 24, 25, 26 juni

Alle data zijn uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Voor informatie over beschikbaarheden of extra opties dient u, na ontvangst van u voucher, contact op te nemen met onze reisagenten.

Exclusieve (verplichte) kosten:

 • Toeristenbelasting, ter plaatste te voldoen
 • Indien boeking voor 1 persoon: €30 supplement per nacht
 • €25 Administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

 • Exclusief reis- en annuleringsverzekering. Informeer bij je bank naar eventueel inbegrepen verzekeringen bij je kredietkaart.
 • Exclusief transfer luchthaven-hotel (en retour).
 • Bagage? zie 'Meer informatie'

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

De bemiddeling en afhandeling geschiedt door Biedmee.be. Na ontvangst van de waardebon zijn de bijzondere voorwaarden van Biedmee.be m.b.t. pakketreizen van toepassing (zie tabblad: 'Reserveren'). Je reis is gegarandeerd door Amlin Verzekeringen.

Balaia Sol Holiday Club *** (beoordeling 8/10)

Het Balaia Sol Holiday Club ligt dicht bij de noordelijke ingang van Quinta da Balaia, op 4 km van het centrum van Albufeira. Het heeft een buitenzwembad en een tuin. Het strand van Santa Eulalia en Oura liggen op minder dan 4 km afstand. Er is gratis WiFi beschikbaar.

Elk appartement beschikt over een eigen balkon of terras met uitzicht op het zwembad of de tuin en is ingericht in de traditionele stijl van de Algarve. Elke kamer heeft een volledig uitgeruste kitchenette, een satelliet-tv en een eigen badkamer.

De snackbar van het Balaia Sol biedt eten en drinken en heeft een terras met uitzicht op het zwembad. Er is een kleine supermarkt op 100 m afstand en u kunt ook een bezoek brengen aan de vele restaurants, bars en nachtclubs in het centrum van Albufeira.

Golfbanen zijn te vinden op 2 km afstand en er is een waterpark op 15 km van Balaia Sol Holiday Club. De luchthaven van Faro ligt op 30 minuten rijden. De accommodatie biedt fiets- en autoverhuur en gratis privéparkeergelegenheid.

Transfer:

De transfer luchthaven-hotel (en retour) is niet inbegrepen in deze pakketreis. Je kan ons nadien steeds contacteren om deze bij te reserveren.

Benodigde reisdocumenten:

Geldige identiteitskaart

Vluchtschema:

Het vluchtschema en de luchtvaartmaatschappij verantwoordelijk voor het uitvoeren van de vluchten verschillen van vertrekdatum tot vertrekdatum. U kan ons steeds contacteren, alvorens een bod uit te brengen om meer informatie m.b.t. een specifieke vertrekdatum te bekomen.

Bagagekosten

Wanneer je meer bagage wil meenemen, raden we je aan dat vooraf bij te boeken. Neem daarvoor contact op met de reisaanbieder (na betaling van de veiling). Die geeft je verdere betalingsinstructies. De kosten voor 15 kilo ruimbagage bedragen tussen de € 15,- en € 50,- per stuk, voor 20 kilo ruimbagage betaal je tussen de € 20,- en € 70,- per stuk, zowel te betalen voor de heenreis als voor de terugreis. Let op: Doe je dat op de luchthaven zelf, dan worden hoge kosten aangerekend.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op volgende data in 2019:
 • 05, 06, 10, 11, 12, 13, 14, 17, 19, 20, 24, 25, 26 juni

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Voor informatie over extra opties en/of resevering dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met onze reisagenten.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Op deze pakketreis zijn de bijzondere voorwaarden van Biedmee.be van toepassing:

Indien je na boeking deze pakketreis wenst te annuleren is er steeds een kost van 100% aan verbonden, ongeacht het tijdstip van annulering.