8 dagen in 3* Hotel Alte - Algarve, inclusief ontbijt en vlucht - vertrek in juni

219

Uw arrangement voor 1 persoon (op basis van een 1 kamer appartement ):

  • 8 dagen, 7 nachten in het 3* hotel Alte, met beoordeling van 8/10
  • Verblijf in een standaard 2 persoonskamer
  • Heerlijk ontbijtbuffet
  • Vlucht heen en terug: Charleroi - Faro
  • Mogelijkheid tot extra kamer voor kinderen, prijs op aanvraag
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal extra vouchers aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op volgende data in 2019:
  • 05, 06, 11, 12, 13, 18, 19, 20, 21, 25 juni 2019

Alle data zijn uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Voor informatie over beschikbaarheden of extra opties dient u, na ontvangst van u voucher, contact op te nemen met onze reisagenten.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • €25 Administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Bagage? zie 'Meer informatie'
  • Indien boeking voor 1 persoon: €30 supplement per nacht

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Alte *** (beoordeling 8/10)

Dit hotel ligt op 1 km van het dorpje Alte met de witgekalkte huisjes, en het biedt een tuin met een zwembad, en kamers met airconditioning. Het hotel heeft ook een tennisbaan en een panoramisch dakterras.

Alle kamers in het Alte Hotel bieden een eigen balkon, satelliet-tv en een telefoon. Elke kamer beschikt over een eigen badkamer met een douche.

Er wordt dagelijks een ontbijtbuffet geserveerd in het restaurant van het Alte Hotel. Het biedt ook regionale gerechten voor de lunch en het diner. U kunt genieten van een drankje op het terras met uitzicht op de kust van de Algarve.

In de spellenkamer kunt u biljarten en darten. U kunt er ook tennissen, of één van de golfbanen in de buurt bezoeken.

Het personeel bij de 24-uursreceptie kan autoverhuur regelen, zodat u naar Albufeira (35 km) en Faro (55 km) kunt rijden. De medewerkers bieden ook toeristische informatie en er is gratis parkeergelegenheid beschikbaar.

Website hotel

http://www.altehotel.com/index.php?lang=en

Bagagekosten

Wanneer je meer bagage wil meenemen, raden we je aan dat vooraf bij te boeken. Neem daarvoor contact op met de reisaanbieder (na betaling van de veiling). Die geeft je verdere betalingsinstructies. De kosten voor 15 kilo ruimbagage bedragen tussen de € 15,- en € 50,- per stuk, voor 20 kilo ruimbagage betaal je tussen de € 20,- en € 70,- per stuk, zowel te betalen voor de heenreis als voor de terugreis. Let op: Doe je dat op de luchthaven zelf, dan worden hoge kosten aangerekend.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op volgende data in 2019:
  • 05, 06, 11, 12, 13, 18, 19, 20, 21, 25 juni 2019

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Voor informatie over extra opties en/of resevering dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met onze reisagenten.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.