8 dagen genieten op Corfu, één van de mooiste eilanden van Griekenland! (Vertrek september) - Inclusief vlucht

269

Uw arrangement voor 1 persoon:

 • 8 dagen, 7 nachten in het 3* Govino Bay resort
 • Verblijf in een standaard studio voor 4 personen
 • Logies
 • Gratis parking
 • Vlucht heen en terug: Charleroi - Corfu
 • 10 kg handbagage per persoon
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om een onbeperkt aantal extra vouchers aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op volgende data:
 • 08/07, 15/07, 22/07, 29/07, 05/08, 12/08, 19/08

Alle data zijn uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Voor informatie over beschikbaarheden of extra opties dient u, na ontvangst van u voucher, contact op te nemen met de aanbieder.

Exclusieve (verplichte) kosten:

 • €350 Administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

 • Indien boeking voor 1 persoon: €160 supplement

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Govino Bay resort 3*:

Het Govino Bay resort ligt te midden van palm- en olijfbomen aan de Baai van Gouvia en heeft een zwembad en 2 tennisbanen. Het beschikt over appartementen met eigen kookgelegenheid, airconditioning en gratis WiFi.

Alle appartementen van het Govino Bay resort zijn voorzien van een tv en hebben een volledig uitgeruste keuken met een magnetron en een eethoek. Sommige appartementen beschikken over een eigen veranda met uitzicht op de Ionische Zee en de tuinen van het hotel.

In de bar kunt u genieten van drankjes en koffie. In de eetruimte wordt elke dag een continentaal ontbijt geserveerd met vers brood, omeletten en ontbijtgranen. In de winkel van het hotel zijn diverse basisproducten te koop.

Govino Bay resortbeschikt over paardrijfaciliteiten en u kunt een boot huren om de baai en de stranden in de buurt te verkennen. De excursiebalie kan ook uitstapjes regelen naar de Ionische eilanden, zoals Paxos.

Govino Bay resort bevindt zich op 10 minuten lopen van de vele tavernes en bars van Gouvia, op 2 km van het dorp Kontokali met zijn watersportfaciliteiten en op 7 km van Corfu-stad. Er is gratis privéparkeergelegenheid beschikbaar.

Contact gegevens hotel:

Gouvia, Gouviá, 49100 Corfu
49100, Griekenland
http://www.govinobay.gr

Deze waardebon kan ingeruild voor een verblijf met vertrek op:

 • 08/07, 15/07, 22/07, 29/07, 05/08, 12/08, 19/08

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren bij de aanbieder van dit arrangement. Voor informatie over extra opties dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met de de aanbieder.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Annulatievoorwaarden Vliegreizen Biedmee.be:

 • Voor annulaties tot 8 weken voor aankomst worden er 75€ annulatiekosten per persoon in rekening gebracht
 • Voor annulaties tussen 8 weken en 4 weken voor aankomst worden er 350€ annulatiekosten per persoon in rekening gebracht
 • Voor annulaties tussen 4 weken voor aankomst tot de aankomstdatum wordt het volledige bedrag van de vakantie in rekening gebracht