8 dagen Costa del Maresme/Malgrat de Mar, verblijf in een 3* - Inclusief vlucht en half pension

199

Uw arrangement voor 1 persoon:

 • 8 dagen, 7 nachten in het 3* Hotel Reymar
 • Verblijf in een standaard 2 persoonskamer
 • 7 x uitgebreid ontbijtbuffet
 • 7 x heerlijk dinerbuffet
 • Vlucht heen en terug: Brussel/Charleroi - Barcelona Girona
 • Gratis wifi
 • Gratis parkeren
De winnaar van de veiling heeft de mogelijkheid om 1 extra voucher aan te kopen tegen de prijs van het behaalde bod, zonder bijkomende administratiekosten. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.

Mogelijke vertrekdata:

Deze waardebon kan ingeruild worden op volgende data:
 • Deze waardebon is na datum uitgifte geldig van 27-04-2019 t/m 20-05-2019 (laatste retour) en van 21-09-2019 t/m 31-10-2019 (laatste retour). Elke dag aankomst binnen deze periode is mogelijk.

Alle data zijn uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Voor informatie over beschikbaarheden of extra opties dient u, na ontvangst van u voucher, contact op te nemen met de aanbieder.

Exclusieve (verplichte) kosten:

 • €25 Administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

 • Indien boeking voor 1 persoon: € 25 supplement per nacht

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel Reymar ***:

Alle kamers beschikken over een volledige badkamer, terras, air conditioning, telefoon, satelliet tv , kluisje. Tevens beschikt het hotel over een gezellig restaurant waar van 13.00 uur tot 21.00 uur de maaltijden doorlopend in buffet vorm worden gepresenteerd. U kan dus zelf bepalen wanneer u luncht of dineert.

Als u het strand even wilt ontlopen kan u heerlijk genieten bij het zwembad met een mooi geheel beschutte zonneterras.
Elke dag wordt er een entertainment programma samengesteld voor kinderen en volwassenen. Iedere avond kan u genieten van live muziek.

Contactgegevens hotel:

Hotel Reymar
Paseo Marítimo 96
08380,Malgrat de Mar
Spanje
Tel: +34 (0) 937 65 45 66

Malgrat de Mar:

De badplaats en gemeente Malgrat de Mar ligt in de Costa del Maresme, vlak naast de Costa Brava. Het centrum van Malgrat de Mar staat vol met leuke souvenirwinkels en kleine straatjes met restaurants en cafés. Wat u onmiddellijk onderdompelt in het Spaanse vakantiegevoel! De haven is het levende bewijs dat Malgrat de Mar van oorsprong een pittoresk vissersdorpje is.

Op het strand van Malgrat de Mar kan u niet alleen heerlijk liggen ontspannen, maar ook spannende watersport activiteiten doen zoals parasailing, bananenboot racen, jetskiën, waterskiën, duiken en zeilen. Indien u het liever wat rustiger aan doet is er ook de mogelijkheid om een waterfiets tehuren. Voor een prachtige zonsondergang en een goed glas Sangria bent u aan de haven van Malgrat de Mar op de juiste locatie.

Deze waardebon kan ingeruild voor een verblijf met vertrek op:

 • Deze waardebon is na datum uitgifte geldig van 27-04-2019 t/m 20-05-2019 (laatste retour) en van 21-09-2019 t/m 31-10-2019 (laatste retour). Elke dag aankomst binnen deze periode is mogelijk.

Na verwerking van uw betaling ontvangt u een voucher van de door u gewonnen veiling per email. Hiermee kan u reserveren bij de aanbieder van dit arrangement. Voor informatie over extra opties dient u, na ontvangst van uw voucher, rechtstreeks contact op te nemen met de de aanbieder.

Let op: Dit arrangement is geldig voor 1 persoon. Indien je deze vakantie met 2 personen wenst te maken, dien je na afloop van de veiling een tweede waardebon bij te kopen.