4 dagen naar de prachtige Eifel in Duitsland - half pension (2 pers.)

229

Uw arrangement voor 2 personen:

  • Welkomstdrankje bij aankomst
  • 3 overnachtingen in een comfortabele tweepersoonskamer
  • 1 fles wijn bij aankomst
  • 3 x ontbijtbuffet met regionale specialiteiten
  • 3 keer ´s avond 3-gangen menu
  • Gratis internet
  • 10% korting op wellness- en massagebehandelingen

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte 2 jaar geldig en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). De waardebon is niet geldig tijdens feestdagen, carnaval en evenementen op de Nürburgring.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 20,- administratiekosten Biedmee.be

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel & Landgasthof Zum Bockshahn

Deze korte trip brengt u naar het prachtige Eifel - welkom in het Hotel & Landgasthof Zum Bockshahn! Liefhebbers van het Eifel landschap zijn op de juiste plaats in deze gezellige herberg in Spessart. Het hotel is eigendom van een familie van drie generaties en biedt het ultieme comfort voor vakantiegangers, wandelaars, fietsers, ruiters en iedereen die de regio tussen de Rijn, Ahr, Khajuraho, de Nürburgring en Brohltal wil bezoeken! De mooi ingerichte kamers hebben een eigen badkamer en beschikken over televisie, haardroger, gratis wi-fi en telefoon.

In de omgeving kan je verschillende activiteiten en uitstappen doen: Het is gelegen in de buurt van de vulkaan park met het Laacher meer en het klooster Maria Laach. In een reis naar het verleden van de historische vulkaan-express kunt u het unieke landschap en de romantische ruïnes van het kasteel Olbrück ervaren. Of verkiest u een landelijke huifkartocht of een bowling toernooi op de eigen bowlingbaan? Wie houdt van avontuur en snelheid kan zich helemaal uitleven op de legendarische Nürburgring.

Adres

Hotel und Landgasthof zum Bockshahn
Mittelstraße 12
DE - 56746 Spessart
Deutschland

Deze waardebon is na datum uitgifte 2 jaar geldig en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). De waardebon is niet geldig tijdens feestdagen, carnaval en evenementen op de Nürburgring.