3 dagen Polen ontdekken en genieten (2 pers.) - inclusief ontbijt

57

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 2 x overnachting in een tweepersoonskamer
  • Een verfrissende welkomstcocktail
  • 2 x uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis parkeren 
  • Op wens tegen meerprijs, rustgevende spa massages

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte 1 jaar geldig en uiteraard afhankelijk van de beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Dit arrangement kan niet in het weekend opgenomen worden.
Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel hiervoor heeft. Er kan geen aanspraak worden gemaakt op een bepaalde boekingsdatum.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 20- administratiekosten Biedmee.be

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Kinderen tot 4 jaar gratis, 5-10 j. € 7,50 p.n.; 10-15 j. € 10,00 p.n.; vanaf 16 j. € 20,00 p.n.
  • Huisdieren € 5,00 p.n.
  • Extra nacht € 20,00 p.p.

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Center Hotel Bronków:

Het Center Hotel Bronków biedt acht kamers en vier blokhutten. De kamers zijn voorzien van een badkamer en een kleurentelevisie met afstandsbediening. In de gezellige blokhutten kunt u in de avond bij de open haard of op de grill- en kampvuur-plaats gemoedelijk zitten of genieten van de poolse specialiteiten van het restaurant. Het terrein is ruim en biedt alles wat u nodig heeft voor een geslaagde vakantie, zoals een restaurant biertuin, tafeltennis, volleybalveld, speeltuin, barbecue en een parkeerterrein met camera-bewaking. Ontdek de regio Bronków aan het Lebus Meer bij een lange wandeling, of met de koets, fiets of te paard. In de zomer nodigen twee meren uit om te zwemmen of maak een romantisch picknick aan het meer. Voor vissers is het gebied een paradijs.

Mogelijkheden om te winkelen zijn er in overvloed in de steden en de prijzen zijn zeer goedkoop. Rij bijvoorbeeld naar de dichtstbijzijnde stad Zielona Gora (ongeveer 20 km), hier zijn een tal van winkels, boetiekjes en warenhuizen. En maak je geen zorgen over uw auto, de meeste parkeerplaatsen zijn bewaakt en de kosten zijn laag. De wonderlijke rust en brede, ongerepte natuur zorgen zeker voor een ontspannen en rustgevende vakantie in Polen!

Center Hotel Bronkow

Bronkow 23, 66-627 Bobrowice
Poland
Tel: 0048-68-391-3370

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen waardebon per mail. De waardebon wordt verstuurd naar het adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).