3 dagen Londen - Verblijf in het 4* Leonardo Hotel London - inclusief. ontbijt (2 pers.)

159

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 2 overnachtingen in een tweepersoonskamer
  • 2 x gratis deelname aan het uitgebreid ontbijtbuffet
  • Gratis WIFI
  • Gratis gebruik van de fitness ruimte

Data:

Deze waardebon is na datum uitgifte 1 jaar geldig en uiteraard afhankelijk van beschikbaarheid (na overleg met het hotel/aanbieder). Niet tijdens beurzen, evenementen en Oud en Nieuw.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • € 25- administratiekosten Biedmee.be

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Leonardo Hotel London Heathrow Airport

Het Leonardo Hotel London Heathrow Airport ligt op slechts 5 minuten rijden van de luchthaven Heathrow, en biedt een pendeldienst van/naar de luchthaven, een fitnesscentrum en een eigen restaurant. Met de auto bent u in 15 minuten in het historische Windsor, waar u de renbaan en het kasteel kunt bezichtigen.

De moderne kamers van het Leonardo Hotel London Heathrow Airport zijn voorzien van airconditioning en satelliet-tv met on-demandfilms. De kamers hebben tevens een bureau en WiFi.

WiFi is gratis beschikbaar in alle openbare ruimtes, gedurende 30 minuten per gast. Een taxiservice is beschikbaar op verzoek en tegen een toeslag.

In restaurant Wings kunt u genieten van een internationaal menu en een wijnkaart. Bij de comfortabele bar kunt u drankjes en lichte snacks bestellen, en er wordt dagelijks een royaal ontbijtbuffet geserveerd.

Leonardo Hotel London Heathrow Airport ligt op 2 minuten rijden van de snelweg M4, en biedt privéparkeergelegenheid. Legoland Windsor ligt op 20 minuten rijden, en het centrum van Londen bereikt u in 25 minuten rijden.

Contactgegevens hotel:

Sipson Way /Bath Road, Heathrow, UB7 0DP, Verenigd Koninkrijk

Londen:

Vakantie in een bruisende wereldstad als Londen is genieten van trends en tradities die hier hand in hand gaan. Van de gezellige multiculturele wijk Notting Hill tot de moderne Docklands; van de fish & chips tot uitstekende Indiase restaurants en de Afternoon Tea. Een vakantie in Londen is niet compleet zonder een bezoek aan de Tower of London, St. Pauls Cathedral of Piccadilly Circus. Maar vergeet vooral ook niet de fantastische winkelstraten met de bekende warenhuizen als Selfridges en Harrods. Winkelend op vakantie in Londen: ideaal!

Na verwerking van uw betaling ontvangt u de door u gewonnen voucher per mail. De voucher wordt verstuurd naar het email adres vermeld in het profiel van de veilingwinnaar (let op dat uw gegevens goed vermeld staan!).