Kerstverlichting

Alle Kerstverlichting veilingen

1 - 10 van 32 veilingen
 • Lichtslang Kerstlantaarn 57 cm met 108 lampjes

  Deze Lichtslang Kerstlantaarn zorgt net voor dat tikkeltje meer en mag zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen. Deze decoratieve kerstverlichting is geschikt voor bevestiging aan de (buiten)muur. De lichtslang is ca. 57 cm breed en 51 cm hoog en zit reeds gemonteerd aan een wit metalen frame. De slang heeft 108 lampjes die zorgen voor een fraaie verlichting.

  Huidig bod: 16 Doe een bod
 • 3D Rendier met slee voor binnen en buiten (324 lampjes)

  Dit mooie rendier met slee zorgt net voor dat tikkeltje meer en mag zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen. Dit rendier is een prachtige versiering voor zowel binnen als buiten. Het rendier heeft een ijswitte kleur en komt echt tot leven door het aanzetten van de 324 led lampjes.

  Huidig bod: 21 Doe een bod
 • 3D Rendier met slee voor binnen en buiten (504 lampjes)

  Dit mooie rendier met slee zorgt net voor dat tikkeltje meer en mag zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen. Dit rendier is een prachtige versiering voor zowel binnen als buiten. Het rendier heeft een ijswitte kleur en komt echt tot leven door het aanzetten van de 504 led lampjes.

  Huidig bod: 39 Doe een bod
 • 3D Rendier met slee voor binnen en buiten (2 meter lang)

  Dit mooie rendier met slee zorgt net voor dat tikkeltje meer en mag zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen. Dit rendier is een prachtige versiering voor zowel binnen als buiten. Het rendier heeft een ijswitte kleur en komt echt tot leven door het aanzetten van de 756 led lampjes.

  Huidig bod: 45 Doe een bod
 • Kerstpiramide - 120cm

  Deze Kerstpiramide zorgt net voor dat tikkeltje meer en mag zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen. Verlichte metalen toren in de vorm van een kerstboom met een ster als piek heeft een hoogte van 120 cm. De piramide heeft 70 ledlampjes die zorgen voor een fraaie arm witte verlichting. De piramide is geschikt voor zowel binnen als buiten.

  Huidig bod: 24 Doe een bod
 • Gordijnverlichting - 320LED - 100x200cm - warm wit

  Breng je huis of tuin in kerstsferen met dit fraaie LED-gordijn met 8 strengen van gelijke lengte. Deze kerstverlichting is een fraai lichtgordijn voor binnen en buiten met maar liefst 320 LED's. De kleur van de LED's is warm wit.

  Huidig bod: 29 Doe een bod
 • Gordijnverlichting - 480LED - 225x300cm - warm wit

  Breng je huis of tuin in kerstsferen met dit fraaie LED-gordijn met 16 strengen van gelijke lengte. Deze kerstverlichting is een fraai lichtgordijn voor binnen en buiten met maar liefst 480 LED's. De kleur van de LED's is warm wit.

  Huidig bod: 34 Doe een bod
 • Kaarsverlichting 16 LED - warm wit

  Breng je huis in kerstsferen met deze gezellige kaarsverlichting met 16 LED's. De LED-kaarsjes zijn in de kleur warm wit en zijn enkel geschikt voor de gebruik binnenshuis.

  Huidig bod: 8 Doe een bod
 • Kaarsverlichting 30 LED - warm wit

  Breng je huis in kerstsferen met deze gezellige kaarsverlichting met 30 LED's. De LED-kaarsjes zijn in de kleur warm wit en zijn enkel geschikt voor de gebruik binnenshuis.

  Huidig bod: 10 Doe een bod
 • Ijspegel kerstverlichting met 90 LED lampjes voor binnen en buiten

  Deze lichtgevende ijspegel verlichting is ideaal om voor het raam of langs de muur te hangen en is uiterst geschikt voor buiten gebruik. Deze kerstverlichting is een fraai lichtgordijn voor binnen en buiten met maar liefst 90 LED's. De kleur van de LED's is warm wit

  Huidig bod: 10 Doe een bod
1 - 10 van 32 veilingen