Kerstdecoratie

Alle Kerstdecoratie veilingen

1 - 6 van 6 veilingen
 • 6 stuks Jute touw met ledverlichting - 1.50 meter

  De trend van 2019 dit jute touw met LED. Het is leuk te gebruiken als decoratie in huis of bij je kerstversiering en past vooral bij een natuurlijk & landelijk interieur, maar is ook erg trendy bij een industriële inrichting. Bied nu mee op deze veiling van 6 stuks Jute touw met ledverlichting. De touwen bevatten 15 led lampjes en hebben een afmeting van 150cm.

  Huidig bod: 15 Doe een bod
 • Jute touw met ledverlichting - 1.50 meter

  De trend van 2019 dit jute touw met LED. Het is leuk te gebruiken als decoratie in huis of bij je kerstversiering en past vooral bij een natuurlijk & landelijk interieur, maar is ook erg trendy bij een industriële inrichting. Bied nu mee op deze veiling van een Jute touw met ledverlichting. Dit touw bevat 15 led lampjes en heeft een afmeting van 150cm.

  Huidig bod: 3 Doe een bod
 • Jute touw met ledverlichting - 3 meter

  De trend van 2019 dit jute touw met LED. Het is leuk te gebruiken als decoratie in huis of bij je kerstversiering en past vooral bij een natuurlijk & landelijk interieur, maar is ook erg trendy bij een industriële inrichting. Bied nu mee op deze veiling van een Jute touw met ledverlichting. Dit touw bevat 30 led lampjes en heeft een afmeting van 300cm.

  Huidig bod: 4 Doe een bod
 • Kerstdorp met Ledverlichting

  Dit decoratief kerstdorp met verlichting zorgt voor extra kerstsfeer in huis. De set bestaat uit gebouwen, bomen en een lantaarnpaal. Alle elementen zijn handgeschilderd en zijn van polystone.

  Huidig bod: 8 Doe een bod
 • Houten kerstdorp met 10 LED lampjes

  Dit decoratief Houten kerstdorp met verlichting zorgt voor extra kerstsfeer in huis. Dit houten dorp heeft 10 ledlampjes en is gemaakt uit wit gelakt lakboard.

  Huidig bod: 21 Doe een bod
 • 4 stuks Jute touw met ledverlichting - 3 meter

  De trend van 2019 dit jute touw met LED. Het is leuk te gebruiken als decoratie in huis of bij je kerstversiering en past vooral bij een natuurlijk & landelijk interieur, maar is ook erg trendy bij een industriële inrichting. Bied nu mee op deze veiling van 4 stuks Jute touw met ledverlichting. De touwen bevatten 30 led lampjes en hebben een afmeting van 300cm.

  Huidig bod: 15 Doe een bod
1 - 6 van 6 veilingen