Kerstballen

Alle Kerstballen veilingen

1 - 7 van 7 veilingen
 • Kerstballenset - 100 plastic ballen - kleur zilver

  Bij een sfeervolle en warme kerst hoort een versierde kerstboom vol met mooie kerstballen en daarom kan je meebieden op deze set van 100 onbreekbare val bestendige kerstballen. Deze set van maar liefst 100 stuks bestaat uit matte en glimmende ballen in de kleur zilver van een verschillende diameter.

  Huidig bod: 13 Doe een bod
 • Kerstballen in box - 70 plastic ballen - goud

  Bij een sfeervolle en warme kerst hoort een versierde kerstboom vol met mooie kerstballen en daarom kan je meebieden op deze set van 70 onbreekbare val bestendige kerstballen. Deze set van maar liefst 70 stuks bestaat uit matte, glimmende en glanzende ballen in de kleur goud van een verschillende diameter. De ballen zitten verpakt in een handige box.

  Huidig bod: 14 Doe een bod
 • Kerstballen in box - 70 plastic ballen - rood

  Bij een sfeervolle en warme kerst hoort een versierde kerstboom vol met mooie kerstballen en daarom kan je meebieden op deze set van 70 onbreekbare val bestendige kerstballen. Deze set van maar liefst 70 stuks bestaat uit matte, glimmende en glanzende ballen in de kleur rood van een verschillende diameter. De ballen zitten verpakt in een handige box.

  Huidig bod: 14 Doe een bod
 • Kerstballenset - 100 plastic ballen - kleur goud

  Bij een sfeervolle en warme kerst hoort een versierde kerstboom vol met mooie kerstballen en daarom kan je meebieden op deze set van 100 onbreekbare val bestendige kerstballen. Deze set van maar liefst 100 stuks bestaat uit matte en glimmende ballen in de kleur goud van een verschillende diameter.

  Huidig bod: 13 Doe een bod
 • Kerstballenset - 100 plastic ballen - kleur bruin

  Bij een sfeervolle en warme kerst hoort een versierde kerstboom vol met mooie kerstballen en daarom kan je meebieden op deze set van 100 onbreekbare val bestendige kerstballen. Deze set van maar liefst 100 stuks bestaat uit matte en glimmende ballen in de kleur bruin van een verschillende diameter.

  Huidig bod: 13 Doe een bod
 • Kerstballenset - 100 plastic ballen - kleur rood

  Bij een sfeervolle en warme kerst hoort een versierde kerstboom vol met mooie kerstballen en daarom kan je meebieden op deze set van 100 onbreekbare val bestendige kerstballen. Deze set van maar liefst 100 stuks bestaat uit matte en glimmende ballen in de kleur rood van een verschillende diameter.

  Huidig bod: 13 Doe een bod
 • Kerstballen in box - 70 plastic ballen - zilver

  Bij een sfeervolle en warme kerst hoort een versierde kerstboom vol met mooie kerstballen en daarom kan je meebieden op deze set van 70 onbreekbare val bestendige kerstballen. Deze set van maar liefst 70 stuks bestaat uit matte, glimmende en glanzende ballen in de kleur zilver van een verschillende diameter. De ballen zitten verpakt in een handige box.

  Huidig bod: 14 Doe een bod
1 - 7 van 7 veilingen