Kerst veilingen

Alle Kerst veilingen

1 - 10 van 48 veilingen
 • Opblaasbare sneeuwman van 180cm - voorzien van 4 ledlampen voor extra sfeer

  Deze opblaasbare sneeuwman is een fantastische keuze als je op zoek bent naar een indrukwekkende versiering voor je huis. Deze schattige sneeuwman draagt een hoed en een sjaal en kan s'nachts verlicht worden door de 4 ingebouwde ledlampen. Door de ingebouwde ventilator kan hij heel makkelijk opgeblazen worden.

  Huidig bod: 39 Doe een bod
 • Kerstballenset - 100 plastic ballen - kleur goud

  Bij een sfeervolle en warme kerst hoort een versierde kerstboom vol met mooie kerstballen en daarom kan je meebieden op deze set van 100 onbreekbare val bestendige kerstballen. Deze set van maar liefst 100 stuks bestaat uit matte en glimmende ballen in de kleur goud van een verschillende diameter.

  Huidig bod: 13 Doe een bod
 • Slangverlichting Kerstklok 57 cm met 108 lampjes

  Deze Slangverlichting in de vorm van een Kerstklok zorgt net voor dat tikkeltje meer en mag zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen. Deze decoratieve kerstverlichting is geschikt voor bevestiging aan de (buiten)muur. De lichtslang is ca. 57 cm breed en 51 cm hoog en zit reeds gemonteerd aan een wit metalen frame. De slang heeft 108 lampjes die zorgen voor een fraaie verlichting.

  Huidig bod: 16 Doe een bod
 • Opblaasbare kerstman van 240cm

  Deze opblaasbare Kerstman is een fantastische keuze als je op zoek bent naar een indrukwekkende versiering voor je huis. Deze schattige Kerstman heeft een hoogte van 240cm. Door de 2 bijgeleverde blowers kan hij heel makkelijk opgeblazen worden.

  Huidig bod: 39 Doe een bod
 • Warm witte LED netverlichting bestaande uit 240 leds - afmeting 250x100cm

  Met deze warm witte LED netverlichting, bestaande uit 240 leds, verlicht u grote en kleine struiken of objecten in uw tuin mooi egaal. Wilt u echt uitpakken met deze kerst? Gebruik netverlichting dan om een prachtige sterrenhemel of lichttapijt op de grond maken, zowel buiten als binnen.

  Huidig bod: 16 Doe een bod
 • 3D Rendier met lichtslang voor binnen en buiten

  Dit mooie rendier met lichtslang zorgt net voor dat tikkeltje meer en mag zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen. Dit rendier is een prachtige versiering voor zowel binnen als buiten. Het rendier heeft een ijswitte kleur en komt echt tot leven door het aanzetten van de 216 led lampjes.

  Huidig bod: 26 Doe een bod
 • Opblaasbare kerstman van 120cm

  Deze opblaasbare Kerstman is een fantastische keuze als je op zoek bent naar een indrukwekkende versiering voor je huis. Deze schattige Kerstman heeft een hoogte van 120cm. Door de bijgeleverde blower kan hij heel makkelijk opgeblazen worden.

  Huidig bod: 21 Doe een bod
 • Slangverlichting Kerstkerstboom 57 cm met 108 lampjes

  Deze Slangverlichting in de vorm van een Kerstboom zorgt net voor dat tikkeltje meer en mag zeker niet ontbreken tijdens de feestdagen. Deze decoratieve kerstverlichting is geschikt voor bevestiging aan de (buiten)muur. De lichtslang is ca. 57 cm breed en 51 cm hoog en zit reeds gemonteerd aan een wit metalen frame. De slang heeft 108 lampjes die zorgen voor een fraaie verlichting.

  Huidig bod: 16 Doe een bod
 • Opblaasbare kerstbeer van 120cm - voorzien van een ledstrip voor extra sfeer

  Deze opblaasbare Kerstbeer is een fantastische keuze als je op zoek bent naar een indrukwekkende versiering voor je huis. Deze schattige Kerstbeer draagt een kerstmuts en een sjaal en kan s'nachts verlicht worden door de ingebouwde ledstrip. Door de ingebouwde pomp kan hij heel makkelijk opgeblazen worden.

  Huidig bod: 28 Doe een bod
 • Kerstballenset - 100 plastic ballen - kleur bruin

  Bij een sfeervolle en warme kerst hoort een versierde kerstboom vol met mooie kerstballen en daarom kan je meebieden op deze set van 100 onbreekbare val bestendige kerstballen. Deze set van maar liefst 100 stuks bestaat uit matte en glimmende ballen in de kleur bruin van een verschillende diameter.

  Huidig bod: 13 Doe een bod
1 - 10 van 48 veilingen