Kerst veilingen

Alle Kerst veilingen

1 - 10 van 25 veilingen
 • Kerstballen in box - 70 plastic ballen - goud

  Bij een sfeervolle en warme kerst hoort een versierde kerstboom vol met mooie kerstballen en daarom kan je meebieden op deze set van 70 onbreekbare val bestendige kerstballen. Deze set van maar liefst 70 stuks bestaat uit matte, glimmende en glanzende ballen in de kleur goud van een verschillende diameter. De ballen zitten verpakt in een handige box.

  Huidig bod: 14 Doe een bod
 • Kerstballen in box - 70 plastic ballen - zilver

  Bij een sfeervolle en warme kerst hoort een versierde kerstboom vol met mooie kerstballen en daarom kan je meebieden op deze set van 70 onbreekbare val bestendige kerstballen. Deze set van maar liefst 70 stuks bestaat uit matte, glimmende en glanzende ballen in de kleur zilver van een verschillende diameter. De ballen zitten verpakt in een handige box.

  Huidig bod: 14 Doe een bod
 • Kerstballen in box - 70 plastic ballen - rood

  Bij een sfeervolle en warme kerst hoort een versierde kerstboom vol met mooie kerstballen en daarom kan je meebieden op deze set van 70 onbreekbare val bestendige kerstballen. Deze set van maar liefst 70 stuks bestaat uit matte, glimmende en glanzende ballen in de kleur rood van een verschillende diameter. De ballen zitten verpakt in een handige box.

  Huidig bod: 14 Doe een bod
 • Kerstballenset - 100 plastic ballen - kleur zilver

  Bij een sfeervolle en warme kerst hoort een versierde kerstboom vol met mooie kerstballen en daarom kan je meebieden op deze set van 100 onbreekbare val bestendige kerstballen. Deze set van maar liefst 100 stuks bestaat uit matte en glimmende ballen in de kleur zilver van een verschillende diameter.

  Huidig bod: 13 Doe een bod
 • Opblaasbare kerstman van 240cm

  Deze opblaasbare Kerstman is een fantastische keuze als je op zoek bent naar een indrukwekkende versiering voor je huis. Deze schattige Kerstman heeft een hoogte van 240cm. Door de 2 bijgeleverde blowers kan hij heel makkelijk opgeblazen worden.

  Huidig bod: 39 Doe een bod
 • Kerstverlichting Multicolor cluster van 20 meter, bestaande uit 800 LED lampjes

  Deze mooie Multicolor kerstverlichting, met 800 led lampjes, is geschikt voor gebruik binnen- en buitenshuis. De verlichting is geschikt voor een boom van 240cm en heeft een controller met 8 lichtfuncties. De totale lengte is 16 meter.

  Huidig bod: 14 Doe een bod
 • Opblaasbare kerstman van 120cm

  Deze opblaasbare Kerstman is een fantastische keuze als je op zoek bent naar een indrukwekkende versiering voor je huis. Deze schattige Kerstman heeft een hoogte van 120cm. Door de bijgeleverde blower kan hij heel makkelijk opgeblazen worden.

  Huidig bod: 21 Doe een bod
 • Opblaasbare kerstbeer van 120cm - voorzien van een ledstrip voor extra sfeer

  Deze opblaasbare Kerstbeer is een fantastische keuze als je op zoek bent naar een indrukwekkende versiering voor je huis. Deze schattige Kerstbeer draagt een kerstmuts en een sjaal en kan s'nachts verlicht worden door de ingebouwde ledstrip. Door de ingebouwde pomp kan hij heel makkelijk opgeblazen worden.

  Huidig bod: 28 Doe een bod
 • 240 LED lampjes, de ideale kerstverlichting voor binnen en buiten gebruik

  Deze kerstverlichting is geschikt voor binnen en buiten gebruik. De 240 LED lampjes geven een warm wit licht en geven een mooie gezellige sfeer aan uw woning. De totale lengte is bijna 17m.

  Huidig bod: 11 Doe een bod
 • Kerstballenset - 40 plastic ballen - blauw grijs

  Bij een sfeervolle en warme kerst hoort een versierde kerstboom vol met mooie kerstballen en daarom kan je meebieden op deze set van 40 onbreekbare val bestendige kerstballen. Deze set van maar liefst 40 stuks bestaat uit matte, glimmende en glanzende ballen in de kleur blauw grijsvan een verschillende diameter.

  Huidig bod: 10 Doe een bod
1 - 10 van 25 veilingen