Dagje weg

Alle Dagje weg veilingen

1 - 3 van 3 veilingen
 • Kom en geniet in een klein privé kader met oosterse zen sfeer van een wellness arrangement voor 2 personen

  Brugge - Sauna Wellness Skincare Synthia biedt een waaier aan wellnessfaciliteiten. Geniet met z'n 2 van een 2 uur durend Wellness arrangement en maak gebruik van de traditionele Turkse hammam, de Finse blokhutsauna (buiten), de Infraroodsauna en het Turks stoombad. Kom daarna tot rust in een een de gezellige rustruimte (binnen & buiten).

  Huidig bod: 74 Doe een bod
 • Rijden in een Ferrari F430 F1, een memorabele ervaring (1pers.)

  België - Rijden in een Ferrari F430 F1 - Elke autoliefhebber droomt ervan te rijden in een Ferrari F430 F1. Ga achter het stuur zitten en ervaar zelf de kracht. Het geluid is als vanouds en heeft nog steeds de hoge snerp als hij wat hoger in de toeren komt. De heerlijke V8 motor heeft 490 PK en binnen 4 seconden zit je al op 100 km/h.

  Normale prijs: € 149,-
  Huidig bod: 84 Doe een bod
 • Rijden in een Ferrari 360 Modena, een unieke ervaring (1pers.)

  België - Rijden in een Ferrari 360 Modena - Elke autoliefhebber droomt ervan te rijden in een Ferrari 360 Modena. Ga achter het stuur zitten en ervaar zelf de kracht van deze legendarische sportwagen. Tijdens de rit word je begeleid door een instructeur. De sleutel in het contact, alleen al die ronkende motor brengt je in extase.

  Normale prijs: € 129,-
  Huidig bod: 62 Doe een bod
1 - 3 van 3 veilingen