2 dagen Zeeland - Nieuwvliet Bad voor slechts €33 (2 pers.)

33

Uw arrangement voor 2 personen:

  • 1 overnachting voor 2 personen in een comfortabele 2 pers. kamer
  • Ontbijt niet inbegrepen (bijboeken is mogelijk tijdens de reservatie - ontbijt niet verplicht)
  • Kinderen tot 3 jaar kunnen gratis mee (excl. kinderbed)

Periode:

Aankomst is mogelijk tot 31 december 2017, reserveren kan ten vroegste 4 weken voor aankomst.

Exclusieve (verplichte) kosten:

  • Toeristenbelasting (verschilt per hotel) te voldoen bij aankomst
  • € 5 administratiekosten Fletcher Hotels (te voldoen tijdens de reservatie op de actiepagina)

Exclusieve (optionele) kosten:

  • Weekendtoeslag (aankomst vrijdag en/of zaterdag) voor € 10 p.p.p.n.
  • € 5 Verblijfstoeslag per persoon per nacht (indien gekozen wordt voor een 4 sterrenhotel)

Actievoorwaarden:

Bij de waardebonnen geldt uitdrukkelijk dat boekingen slechts mogelijk zijn binnen de beschikbare ruimte die het hotel voor deze actie heeft.
De voucher die je ontvangt is een hotelvoucher waarmee je in 1 van de Fletcher hotels in Nederland (uitgezonderd Amsterdam) een hotelovernachting kan reserveren. De voucher die je ontvangt verleent je geen exclusief verblijfsrecht in het hotel vermeld in deze veiling. Indien het hotel van jouw voorkeur geen beschikbaarheid heeft, kan je in een ander hotel naar keuze terecht. Elk hotel heeft wel een aantrekkelijk aanbod kamers beschikbaar.

Elke gewonnen veiling geeft recht op 1 hotelovernachting voor 2 personen. Meerdere vouchers/veilingen gebruiken om langer te verblijven mag tot een max. van 3 overnachtingen (3 veilingen). Boeken op Nederlandse feestdagen is niet mogelijk, bovendien is deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties van de Fletcher Hotels.

Opgepast !

Als hoogste bieder bent u verplicht het aangeboden arrangement in deze veiling af te nemen voor het door u geboden bedrag.
Het winnende bod geeft recht op het arrangement beschreven in deze veiling.
De enige eventuele extra kosten staan beschreven onder "Exclusieve (verplichte) kosten" en "Exclusieve (optionele) kosten".

Hotel-Restaurant Nieuwvliet Bad***

Gelegen in de Zeeuwse duinen en op slechts 100 meter van het strand ligt het 3-sterren Hotel-Restaurant Nieuwvliet Bad. Door de ligging en de faciliteiten is dit hotel de ideale bestemming voor een heerlijke strandvakantie! Naast uitwaaien op het strand kunt u in de omgeving ook volop genieten van natuur, rust en ruimte. Op korte afstand vindt u het natuurgebied de Zwarte Polder en het bijzondere natuurgebied Het Zwin waar u haaientanden kunt zoeken! Hier kunt u mooie wandel- en fietstochten maken. Ook leuke uitstapjes naar de karakteristieke Belgische plaatsen Brugge, Oostende, Knokke en Gent zijn zeker de moeite waard.

In het mooie 3-sterren hotel kunt u gebruik maken van een ruim aanbod aan faciliteiten. In het sfeervolle à la carte restaurant kunt u plaatsnemen voor een heerlijk diner. Daarnaast is er een gezellige bar waar u terecht kunt voor een verfrissend biertje of een goed glas wijn met een lekker hapje. Bij mooi weer kunt u natuurlijk ook plaatsnemen op het terras. Wilt u even extra ontspannen? Dan kunt u helemaal tot rust komen in de sauna, het solarium en het zwembad. Actieve gasten kunnen gebruik maken van de poolbiljart, de fitnessruimte met Slender You banken en de kegel- en bowlingbanen.

Adres:

Hotel-Restaurant Nieuwvliet Bad
Zouterik 2
4504 RX Nieuwvliet-Bad
Nederland

Reserveren kan via de actiewebsite die je samen met je vouchercode via e-mail ontvangt na verwerking van jouw betaling.